2015-12-22

God jul & Gott nytt Śr

Vi vill hälsa en riktigt God jul och Gott nytt år till alla våra hyresgäster och samarbetspartners. Det har varit ytterligare ett händelserikt år för Säljfast, där vi både har fördubblat antalet kvm och antalet anställda. Under året har vi färdigställt tre större projekt, utbyggnaden av Willys och Flygfältet i Olofström samt PostNords nya Hub i Kristianstad. Under 2015 har vi även förvaltat ca 350 lägenheter till Amasten där vi under året har påbörjat ett omfattande moderniserings och renoveringsprogram. 

Även 2016 ser ut att bli ett händelsrikt år där vi bl.a. inleder byggnationen av Sölvesborgs nya handelsplats med en byggnation av en 3000 kvm butik till Dollarstore. I Kristianstad har vi under 2015 påbörjat den spännande utvecklingen av Kristianstads nya företagscenter vilket även kommer fortsätta under 2016 med .

Vi vill även passa på att tacka er trogna hyresgäster och duktiga samarbetspartners som gör det möjlig för oss att utveckla fastigheter där ni kan trivas. Årets julgåva har vi valt att ge till läkare utan gränser.