Nyheter:

Verksamheten

Säljfast affärsidé går ut på att förvärva och förvalta kommersiella fastigheter i attraktiva lägen. Vår primära målsättning är att skapa en hög och stabil avkastning genom att utveckla fastigheterna och ha nöjda hyresgäster. Detta ska uppnås genom ett nära samarbete med våra hyresgäster samt företagets övriga intressenter.

Lägenheter

Säljfast har som målsättning att erbjuda attraktiva lägenheter med god standard. För oss är det viktigt att våra hyresgäster trivs och bor kvar länge. För att alla ska trivas försöker vi därför ge våra hyresgäster en mer personlig service. Titta in under lediga lägenheter för att se vad som finns tillgängligt just nu eller gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig när något blir ledigt.

Lokaler

Vi på Säljfast vet att rätt lokal är en viktig del för ett lyckat företagande. Vi arbetar därför tillsammans med våra hyresgäster för att skapa attraktiva miljöer att trivas i. Varje hyresgäst har sitt unika behov och vi anpassar därför lokalerna efter varje hyresgäst önskemål. I dagsläget tillhandahåller vi ett varierat utbud av lokaler i Kristianstad, Olofström, Sölvesborg och Asarum. Om du söker en lokal kan du se vad som finns ledigt under lediga lokaler eller kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.