Säljfast har förlängt samarbetet med IFK Kristianstad och Kristianstad IK.

Säljfast har förlängt samarbetsavtalen med IFK Kristianstad och Kristianstad IK över säsong 2020-2021. Sedan tidigare har vi även ett samarbete med KDFF i Kristianstad. Vi önskar samtliga lag lycka till i respektive serie.

        


ABB utökar och bygger om i Olofström

ABB Robotics som sedan tidigare är en stor hyresgäst till oss i Olofström utökar nu lokalerna ytterligare. Efter utökningen hyr ABB ca 2 900 kvm fördelat på kontor, verkstad samt lager. I samband med utökningen kommer även kontorslokalerna byggas om och moderniseras. ABB Robotics är ledande inom automation som robotleverantör av industrirobotar, modulbaserade tillverkningssystem samt service av industrirobotar.

 

 

 


Säljfast förvärvar fastigheten Plommonet 3 i Karlshamn

Säljfast har förvärvat fastigheten Plommonet 3 i Karlshamn från Samhällsbyggnadsbolaget. Byggnaden är känd som Tingshuset och inrymmer ca 1500 kvm kommersiella lokaler samt sex lägenheter. Fastigheten har ett strategiskt läge i nära anslutning till järnvägsstationen och gångavstånd till centrum. Fastigheten är förvärvad som en projektfastighet och vi ser fram emot att utveckla och varsamt modernisera fastigheten.

 

 

 


Wellness Studio flyttar till nya lokaler i Olofström

Wellness Studio har tecknat ett nytt hyresavtal gällande lokal på Östra Storgatan 39 i centrala Olofström. Lokalen ska innan tillträdet byggas om till en modern träningsanläggning på ca 1 200 kvm.  Inflyttning kommer ske under hösten.

 


Skapamera.se hyr ytterligare lokaler för lager

Skapamera.se är en e-handelsaktör som säljer allt inom pyssel & hobby. Företaget har varit hyresgäster i Kristianstad Företagscenter sedan 2016 och har pga. en stadig tillväxt utökat arean i omgångar, nu senast med ca 1 300 kvm lager.

 


Advania hyr moderna kontorslokaler i Kv Härbärget 1

Efter sommaren flyttar Advania in i nyrenoverade kontorslokaler om ca 530 kvm på bästa läge i fastigheten Härbärget 1. Lokalen på plan 2 kommer anpassas för att möta Advanias önskemål om ett modernt och välkomnande kontor med hög flexibilitet. Advania är en utav Sveriges största helhetsleverantörer utav IT-lösningar och finns sedan tidigare etablerade i Kristianstad.

 


God Jul och Gott nytt år

Säljfast önskar alla hyresgäster, entreprenörer och andra intressenter en riktigt God Jul och Gott nytt år. Årets julgåva ger vi till Stroke-Riksförbundet.

 

 

 


Hjärtstartare

Nu har vi installerat en hjärtstartare på Kämpaslättens handelsplats. Hjärtstarten finns placeras mellan DollarStore och Elon och finns tillgänglig dygnet runt.

 


Hemtjänsten lokaler i Asarum överlämnade

Hemtjänstens nya lokal i Asarum är nu färdigställd och överlämnad. Det är folktandvårdens fd. lokal som byggts om till verksamhetsanpassade lokaler åt hemtjänsten. Förutom förändringar utav planlösningen har även ventialtionen uppgraderats med kyla och VAV-don, fönsterbyte har utförts, ytskiten har renoverats, kyla har installerats, vattenburenvärme har installerats, belysningen har ersatts med LED och el-installationerna har dragits om. Ett stort tack till alla inblandade entreprenörer för en väl utförd entreprenad och vi hoppas hemtjänsten kommer trivas i de nya lokalerna.

 

 

 

 

 

  

 


Lyckad ombyggnation till Academy of Retail and Business

Eleverna på Academy of Retail and Business i Kristianstad kom tillbaka från sommarlovet till toppmoderna undervisningslokaler. Ombyggnationen har trots den korta genomförande tiden gått enligt plan, mycket tack vare de duktiga entreprenörerna. Vi hoppas ARB och alla eleverna kommer trivas i de nya renoverade lokalerna.