Wellness Studio flyttar till nya lokaler i Olofström

Wellness Studio har tecknat ett nytt hyresavtal gällande lokal på Östra Storgatan 39 i centrala Olofström. Lokalen ska innan tillträdet byggas om till en modern träningsanläggning på ca 1 200 kvm.  Inflyttning kommer ske under hösten.

 


Skapamera.se hyr ytterligare lokaler för lager

Skapamera.se är en e-handelsaktör som säljer allt inom pyssel & hobby. Företaget har varit hyresgäster i Kristianstad Företagscenter sedan 2016 och har pga. en stadig tillväxt utökat arean i omgångar, nu senast med ca 1 300 kvm lager.

 


Advania hyr moderna kontorslokaler i Kv Härbärget 1

Efter sommaren flyttar Advania in i nyrenoverade kontorslokaler om ca 530 kvm på bästa läge i fastigheten Härbärget 1. Lokalen på plan 2 kommer anpassas för att möta Advanias önskemål om ett modernt och välkomnande kontor med hög flexibilitet. Advania är en utav Sveriges största helhetsleverantörer utav IT-lösningar och finns sedan tidigare etablerade i Kristianstad.

 


God Jul och Gott nytt år

Säljfast önskar alla hyresgäster, entreprenörer och andra intressenter en riktigt God Jul och Gott nytt år. Årets julgåva ger vi till Stroke-Riksförbundet.

 

 

 


Hjärtstartare

Nu har vi installerat en hjärtstartare på Kämpaslättens handelsplats. Hjärtstarten finns placeras mellan DollarStore och Elon och finns tillgänglig dygnet runt.

 


Hemtjänsten lokaler i Asarum överlämnade

Hemtjänstens nya lokal i Asarum är nu färdigställd och överlämnad. Det är folktandvårdens fd. lokal som byggts om till verksamhetsanpassade lokaler åt hemtjänsten. Förutom förändringar utav planlösningen har även ventialtionen uppgraderats med kyla och VAV-don, fönsterbyte har utförts, ytskiten har renoverats, kyla har installerats, vattenburenvärme har installerats, belysningen har ersatts med LED och el-installationerna har dragits om. Ett stort tack till alla inblandade entreprenörer för en väl utförd entreprenad och vi hoppas hemtjänsten kommer trivas i de nya lokalerna.

 

 

 

 

 

  

 


Lyckad ombyggnation till Academy of Retail and Business

Eleverna på Academy of Retail and Business i Kristianstad kom tillbaka från sommarlovet till toppmoderna undervisningslokaler. Ombyggnationen har trots den korta genomförande tiden gått enligt plan, mycket tack vare de duktiga entreprenörerna. Vi hoppas ARB och alla eleverna kommer trivas i de nya renoverade lokalerna.


Säljfast hyr ut lokaler till Karlshamns kommun

Säljfast har tecknat ett 15-årigt hyresavtal med Karlshamns kommun gällande lokaler till hemtjänsten i Asarum. I samband med att Folktandvården flyttat upp ett plan till nybyggda lokaler tomställdes ca 630 kvm på plan 1 och det är denna lokal som kommer anpassa efter hemtjänstens verksamhet. Preliminär inflyttning är 2019-11-01. Vi tackar för förtroendet och ser fram emot ett bra samarbete.

 

   


Ny hemsida

Säljfast lanserar en ny hemsida. Hemsidan och konceptet är utvecklat utav Säljfast hyresgäst Creative Army som är en reklam- och webbbyrå med bas i Kristianstad. Bland kunderna finns bl.a. AB Kristianstadbyggen, Sydställningar, Hansa Medical och Spolarna. Vi tackar för ett gott samarbete och en ny modern hemsida.

 


Ombyggnation till Acedemy of Retail and Business

Acedemy of Retail and Business startade under 2018 en ny utbildning i Kristianstad med inriktning mot ekonomi och handel. Skolan har under det första läsåret hyrt tillfälliga lokaler som under sommaren kommer anpassas till moderna utbildningslokaler. Arean kommer även utökas till ca 660 kvm.