Vi hälsar ett flertal nya hyresgäster välkomna i Kristianstad

Säljfast har tecknat fem nya avtal om uthyrning utav ca 2 550 kvm lokaler i Kristianstad Företagscenter. Vi hälsar de nya hyresgästerna varmt välkomna.

 


Säljfast avyttra fastigheterna Revisorn 8 & 10

Säljfast har ingått avtal med K-fastigheter om att avyttra fastigheterna Revisorn 8 & 10 i Kristianstad. Båda fastigheterna är projektfastigheter där vi under ett par år arbetat med en ändring utav detaljplanen för att möjliggöra byggnation utav bostäder. Affären är villkorad med att den nya detaljplanen vinner laga kraft och frånträdet sker först efter att detaljplanen vunnit laga kraft.

 


Olofströms kommun hyr lokal till Hemtjänsten Östra

Säljfast hyr ut fd. PostNords lokal i centrala Olofström till Olofströms kommun. Lokalen är ca 500 kvm och kommer anpassas för att inrymma administrativa lokaler åt Hemtjänsten Östra. Inflyttning kommer preliminärt ske i januari 2022.

 


Trevlig Sommar!

Vi på Säljfast önskar en riktigt trevlig sommar!


Säljfast hyr ut till Region Blekinge i Olofström

Säljfast hyr ut ca 850 kvm till Region Blekinge. Lokalen som är belägen på Östra Storgatan 39 i centrala Olofström kommer anpassas efter Region Blekinges krav på en modern tandvårdsklinik. Preliminär inflyttning är beräknad till augusti 2022. Detta är den andra tandvårdskliniken som vi anpassar och hyr ut till Region Blekinge.

 


God Jul och Gott Nytt år!

Säljfast önskar alla hyresgäster och samarbetspartners en God Jul och Gott Nytt år! Årets julgåva har skänkts till Rädda Barnen.

 


Säljfast har sålt fastigheten Skönnabäck 1:396

Säljfast har sålt och frånträtt fastigheten Skönnabäck 1:396 mer känd som Mjällby AIFs klubbstuga. Köparen är Mjällby AIF som åter blir ägare till fastigheten.


Säljfast har förlängt samarbetet med IFK Kristianstad och Kristianstad IK.

Säljfast har förlängt samarbetsavtalen med IFK Kristianstad och Kristianstad IK över säsong 2020-2021. Sedan tidigare har vi även ett samarbete med KDFF i Kristianstad. Vi önskar samtliga lag lycka till i respektive serie.

        


ABB utökar och bygger om i Olofström

ABB Robotics som sedan tidigare är en stor hyresgäst till oss i Olofström utökar nu lokalerna ytterligare. Efter utökningen hyr ABB ca 2 900 kvm fördelat på kontor, verkstad samt lager. I samband med utökningen kommer även kontorslokalerna byggas om och moderniseras. ABB Robotics är ledande inom automation som robotleverantör av industrirobotar, modulbaserade tillverkningssystem samt service av industrirobotar.

 

 

 


Säljfast förvärvar fastigheten Plommonet 3 i Karlshamn

Säljfast har förvärvat fastigheten Plommonet 3 i Karlshamn från Samhällsbyggnadsbolaget. Byggnaden är känd som Tingshuset och inrymmer ca 1500 kvm kommersiella lokaler samt sex lägenheter. Fastigheten har ett strategiskt läge i nära anslutning till järnvägsstationen och gångavstånd till centrum. Fastigheten är förvärvad som en projektfastighet och vi ser fram emot att utveckla och varsamt modernisera fastigheten.