Vi önskar en God Jul och ett Gott Nytt år!

Säljfast önskar alla hyresgäster och samarbetspartners en riktigt God Jul och Gott Nytt år! Årets julgåva har vi valt att ge till Team Rynkeby och deras fantastiska arbete för att samla in pengar till Barncancerfonden och Barnhjärnfonden.

 


God Jul och Gott Nytt år önskar Säljfast

Säljfast önskar alla hyresgäster och samarbetspartners en God Jul och Gott Nytt år!

Totalt lever 50 000 personer i Sverige med typ 1-diabetes. Det är en livshotande och obotlig sjukdom som kastar om livet för alla barn, ungdomar och vuxna som drabbas.
I år väljer vi att ge årets julgåva till Barndiabetesfonden och den livsviktiga typ 1-diabetesforskningen.

Barndiabetesfonden, fotograferat av Fredrik Etoall 2020. På bilden ser ni Vanessa.

 


Vi hälsar Consid AB välkomna till Karl X I

Vi är stolta över att hälsa Consid AB välkomna till nyrenoverade lokaler i Karl X I vid Lilla Torg i Kristianstad. Consid är ett av Nordens snabbaste växande företag och erbjuder helhetslösningar inom IT, affärsutveckling och kommunikation. De har även gjort sig kända för att erbjuda sina anställda unika kontorslokaler med stor känsla för detaljer. Lokalen genomgår just nu en omfattande renovering och beräknad inflyttning är Q1 2022.

 


Vi hälsar ett flertal nya hyresgäster välkomna i Kristianstad

Säljfast har tecknat fem nya avtal om uthyrning utav ca 2 550 kvm lokaler i Kristianstad Företagscenter. Vi hälsar de nya hyresgästerna varmt välkomna.

 


Säljfast avyttra fastigheterna Revisorn 8 & 10

Säljfast har ingått avtal med K-fastigheter om att avyttra fastigheterna Revisorn 8 & 10 i Kristianstad. Båda fastigheterna är projektfastigheter där vi under ett par år arbetat med en ändring utav detaljplanen för att möjliggöra byggnation utav bostäder. Affären är villkorad med att den nya detaljplanen vinner laga kraft och frånträdet sker först efter att detaljplanen vunnit laga kraft.

 


Olofströms kommun hyr lokal till Hemtjänsten Östra

Säljfast hyr ut fd. PostNords lokal i centrala Olofström till Olofströms kommun. Lokalen är ca 500 kvm och kommer anpassas för att inrymma administrativa lokaler åt Hemtjänsten Östra. Inflyttning kommer preliminärt ske i januari 2022.

 


Trevlig Sommar!

Vi på Säljfast önskar en riktigt trevlig sommar!


Säljfast hyr ut till Region Blekinge i Olofström

Säljfast hyr ut ca 850 kvm till Region Blekinge. Lokalen som är belägen på Östra Storgatan 39 i centrala Olofström kommer anpassas efter Region Blekinges krav på en modern tandvårdsklinik. Preliminär inflyttning är beräknad till augusti 2022. Detta är den andra tandvårdskliniken som vi anpassar och hyr ut till Region Blekinge.

 


God Jul och Gott Nytt år!

Säljfast önskar alla hyresgäster och samarbetspartners en God Jul och Gott Nytt år! Årets julgåva har skänkts till Rädda Barnen.

 


Säljfast har sålt fastigheten Skönnabäck 1:396

Säljfast har sålt och frånträtt fastigheten Skönnabäck 1:396 mer känd som Mjällby AIFs klubbstuga. Köparen är Mjällby AIF som åter blir ägare till fastigheten.